Fall 2024

 

  • "Sosyal Medya Aynasında Türk Sokak Lezzetlerine İlişkin Yerli ve Yabancı Turistlerin Deneyim Farklılıkları ve Türk Sokak Lezzetlerinin Gastronomik Ürün Olarak Pazarlanabilme Stratejileri"

    Candan ŞAHİN, Göksel Kemal GİRGİN

  • "Öğrencilerin Turist Rehberliği Mesleğine Yönelik Tutumlarının Kariyer Planlamalarına Etkileri"

    Süleyman Can ASLAN, Sevda BİRDİR

  • "The Impact of Generative AI Content Disclosure on Consumer Engagement and Visit Intentions in Tourism: A Content Analysis and Experimental Study"

    Srishti Bachwani

  • "Improving Coverage of Travel Customer Loyalty Programs"

    Ronald B. LARSON

  • "Otel İşletmelerinde Kullanılan Ön Büro Otomasyon Sistemlerine Yönelik Teknoloji Temelli Bir Bakış"

    Oğuzhan DÜLGAROĞLU

  • "Sustainable Urban Tourism from The Perspectives of Overtourism and Smart Tourism: A Systematic Literature Review"

    Burcu TÜRKCAN

  • "Konaklama İşletmelerinde Etik Uygulamaların İş Değeri Üzerindeki Etkisi: İstanbul Örneği"

    Cihan YILMAZ, Özlem TAŞKIRAN KARATAŞ

  • "Gastronomi Turizmi Potansiyeli Kapsamında Kuşadası’nın Yöresel Yemekleri Üzerine Bir Araştırma"

    Aziz BOSTAN, Erhan COŞKUN, Betül YEŞİLTEPE ERKAYIRAN, Yeter ÇAN DOMRUK, Ahu SEZGİN

  • "The Importance of Tourism Loans in Achieving Financial Sustainability for Tourism Projects - Analytical Vision of the Case of Algeria (2002-2021)"

    Somia BOUKHARI

  • "Türkiye’yi Ziyaret Eden Polonyalı Turistlerin Unutulmaz Gastronomi Turizmi Deneyimleri"

    Ozan GÜLER, Neslihan ŞİMŞEK, Esat ÖZATA

  • "Semiotic Analysis of Table and Food Representation in Turkish Cinema in the Context of Migration Phenomenon: The Migration Trilogy Example"

    Evin İpek EKİNCİ, Emrah Özkul

  • "İstanbul’un Meşhur Esnaf Lokantalarının Geleneksel Yiyecek Kültürü: Menü İçerik Analizi"

    Nihan AKDEMİR, Cansel YÜKSEL, Berkay ERCELEP, Ahmet Can GÖKSUN